Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: Ha valakit terrortámadás ér, joga van ahhoz, hogy lépéseket tegyen

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő élő interjút adott a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" c. műsorában. A miniszterelnökkel való beszélgetésben főképp az Izrael–Hamász-háborúról volt szó, amely kapcsán a kormányfő hangsúlyozta: a veszélyek korába léptünk, de ez nem jelenti azt, hogy bele kell törődnünk abba, hogy az életünk biztonságának szintje csökkenjen Magyarországon. Az izraeli terrortámadás mellett az inflációról, az ország külgazdasági kapcsolatainak építéséről, továbbá Karikó Katalin és Krausz Ferenc Nobel-díjáról is szó esett.

2023. október 13. 07:57 Megosztás Karikó Katalin és Krausz Ferenc Nobel-díja Orbán Viktor szerint "a magyarnak nem az a baja, hogy túl jó véleménnyel van magáról, hanem inkább az, hogy alábecsüli saját magát". Hangsúlyozta, nincs mitől félnünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés