Előfizetői tartalom

Teljesen megbolondul az időjárás

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése szerint hétfőn napközben az ország legnagyobb részén 20 és 24 fok között alakulnak a hőmérséklet csúcsértékei; ugyanakkor a reggeli, délelőtti órákban az ország nyugati és északi része fölé vastagabb felhőtömbök is sodródhatnak. Az Északnyugat-Dunántúlra zápor is érkezhet. Kedden egy érkező hidegfront hatására nyugat felől mindenütt megnövekszik a felhőzet, csak kevés helyen süthet ki hosszabb időre a nap. Mindenszentekre csökkenhet a felhőzet, napközben alapvetően napos idő várható; Halottak napján számottevő csapadék nem valószínű.

Időjárás hétfőn Ugyan mindjárt vége az októbernek is, de a hőmérőkre tekintve ez abszolút nem így fog tűnni ma sem. Napközben az ország legnagyobb részén 20 és 24 fok között alakulnak a csúcsértékek. Nagyrészt maradnak felettünk a fátyolfelhők, melyek időszakosan szűrhetik a nap fényét, de csapadék nem várható. Ugyanakkor a reggeli, délelőtti órákban az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés