Előfizetői tartalom

Kiterjedt csapadékzóna érkezik hajnalban, mutatjuk, mely területeket érintheti

MTI
Éjszaka átmenetileg nagy területen csökken a felhőzet az ország északkeleti felén, délnyugat felől viszont vastag felhőzet kezd el terjedni az ország egészére. Hajnalban kialakul majd egy csapadékzóna is, amely kedden napközben leginkább az ország déli, délnyugati harmadát, felét érintheti - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Éjszaka az ország északkeleti felén átmenetileg nagy területen csökken a felhőzet, a záporok nagy része megszűnik, arrafelé helyenként köd is képződhet. Eközben délnyugat felől vastag felhőzet kezd terjeszkedni északkeleti irányba, amely kedden napközben már az északkeleti területeket is beborítja. Hajnalban kiterjedt csapadékzóna is érkezik, amely kedden leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés