Előfizetői tartalom

Már nem csak az IT-sok keresnek 1 millió forint felett Magyarországon

Portfolio
A pénzügyi-számviteli területen dolgozók aktuális helyzete hasonló, mint a mérnököké és az IT szakembereké volt pár évvel ezelőtt: kiugró kereslet mutatkozik e munkavállalók iránt, nagy a cégek emberierőforrás-igénye, az aktív munkavállalók ezzel egyidőben pedig széles kínálatból válogathatnak, és válogatnak is: gyakori, hogy egyszerre több helyre nyújtják be jelentkezésüket – mutat rá a Profession.hu friss bérelemzése. A kialakult helyzet pedig az érintett munkavállalók bérigényének folyamatos emelkedését vonja maga után.

A szektor a kiszolgáló központok (SSC-k, BSS-ek) hazai megjelenésével jelentős átalakuláson ment keresztül. Egyfelől megváltoztak a pénzügyi és számviteli pozíciók elvárásai, a magas szintű szaktudás helyett az alapos idegennyelv-ismeret került a kritériumok fókuszába. Másfelől pedig a vállalatok nemzetközi háttere miatt az iparág korábban kevésbé tapasztalt rugalmasságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés