Előfizetői tartalom

Szót váltott Orbán Viktor Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel

Portfolio
Zelenszkij ukrán elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök az új argentin elnök beiktatásán találkoztak össze és egyeztettek. Arról nem érkeztek hírek, hogy miről volt szó, viszont az élőben sugárzott felvételek tanúsága szerint a rövid egyeztetés intenzív volt. Később Havasi Bertalan, a magyar miniszterelnök sajtófőnöke is megszólalt az ügyben.

Mindez azért kifejezetten érdekes, mert az Ukrajna uniós tagságát övező viták rendkívül kiélezetté váltak az elmúlt hetekben − emlékeztet a Reuters hírügynökség. Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 09. Zelenszkij finoman üzent a magyar kormánynak 2023. 12. 08. Ukrajna két Magyarország által bírált ügyben is új törvényt fogadott el 2023. 12. 08. Meglepő kijelentéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés