Előfizetői tartalom

Télből a tavaszba ugrottunk karácsonyra: 15-17 fokot mérnek az ország déli részén

Portfolio
Két napja még hatalmas havazás volt az ország jelentős részén, karácsony első napjára viszont már berobbant a szinte tavaszias idő, hiszen az ország nagy részén délhez közeledve már 10 fok feletti hőmérsékletet mérnek, a Pécs környéki régióban pedig 15-17 fokot. Kedden is hasonlóan enyhe, tavaszias idő várható az Országos Meteorológiai Szolgálat friss jelentése szerint.

Nagyot fordult az időjárás két nap alatt, hiszen szombaton még hatalmas havazás volt az ország számos részén, akár több tíz centiméter hó is esett, igaz már akkor jelezte a meteorológia, hogy ez gyorsan el fog olvadni egy jelentős felmelegedés miatt. Ez mára meg is érkezett, hiszen délhez közeledve az OMSZ az ország jelentős részén már 10 fok feletti hőmérsékletet mért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés