Előfizetői tartalom

Hatalmasat nőtt a céges hosszú távú áramvásárlási szerződések volumene Európában

Portfolio
Rekord ütemben, 10,4 GW-tal nőtt 2023-ban a hosszú távú vállalati áramvásárlási szerződések (cPPA) volumene a 2022-es 6,7 GW növekedési ütemről, és néhány ágazat, illetve vállalkozás viszi a prímet, közben Magyarország is felkerült a „térképre” – derült ki a RE-Source Platform PPA ügyleteket követő adatbázisából. A cPPA-król, a villamosenergia beszerzési tendenciákról és árakról is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján. További részletek:

Az európai megújulóenergia-szektor számára 2023-ban kiemelkedő jelentőségű fejleményként könyvelhető el, hogy a vállalati áramvásárlási megállapodások (PPA-k) éves volumene példátlan mértékben növekedett. A RE-Source, amely a megújuló energiaforrások vállalati beszerzésével foglalkozik és Európa vezető platformjaként ismert, arról számolt be, hogy az új szerződések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés