Előfizetői tartalom

Még meg sem jelent a Tesla a világ harmadik legnagyobb autópiacán, máris komoly rivalizálást indított

Portfolio
Jelentős árcsökkentést jelentettek be India vezető elektromos autógyártói, a Tata Motors és az Ola Electric. Az intézkedés célja, hogy felrázza a világ harmadik legnagyobb autópiacát. A várakozások szerint idén rekord is születhet a piaci szegmensben, miközben a rivális Teslát is figyelemmel tartják – tudósított a South China Morning Post.

Tata Motors és Ola Electric, India két vezető elektromos járműgyártója bejelentette, hogy ebben a hónapban csökkentik járműveik árait. Az ország a világ harmadik legnagyobb autópiaca, és a gyártók azt várják a lépéstől, hogy ezzel képesek lesznek mértékben növekedni idén. A döntésnek azonban stratégiai okai is vannak, mivel a legtöbb piaci szereplő arra számít, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés