Egy korszak zárul le Las Vegasban
Gazdaság

Egy korszak zárul le Las Vegasban

Portfolio
A Tropicana Las Vegas, amely 1957-es megnyitásától kezdve az amerikai kaszinóváros ismert helyszíne volt, 67 év után bezárta kapuit, hogy helyet adjon egy új baseball stadionnak - írta az AP News. .

A Tropicana Las Vegas, amely 1957-ben nyitotta meg kapuit, a város harmadik legrégebbi kaszinójaként lett ismert. A tervek szerint októberben bontják le az épületet, hogy helyet adjanak egy 1,5 milliárd dolláros stadionnak az Oakland Athletics csapat számára.

A Tropicana története során számos fontos eseménynek adott otthont. Az építésekor mintegy 15 millió dollárba került és 300 szobát kínált vendégeinek. Két jelentős bővítésen is átesett: 1979-ben nyílt meg a Tiffany-torony (később Paradise Tower néven ismert), majd 1986-ban az Island Tower.

A hatóságok az 1970-es években több maffiózót is megvádoltak azzal, hogy kaszinókból akartak pénzt sikkasztani. Ide tartozott a Tropicana is.

A Tropicana híres volt arról is, hogy bemutatta a "Folies Bergere" című topless revüt, amely közel fél évszázadon át futott és számos híresség lépett fel rajta. A kaszinó popkultúrában betöltött szerepe is jelentős, több film és tévéműsor is helyszínéül választotta, ide tartozik a Keresztapa és a James Bond "Gyémántok örökké" című film is.

A Tropicana Las Vegas bezárása egy korszak végét jelenti a városban.

Címlapkép forrása: LE. Baskow via Getty Images

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bejelentette az IDF: megindult az Izrael elleni támadás
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
olaj