Előfizetői tartalom

Saját okos rendszerünkkel 28%-ot spóroltunk az energiafelhasználásunkon

Portfolio
Egy több részből álló, saját fejlesztésű, energiamenedzsment rendszerrel tavaly 28%-os energiafelhasználás csökkentést tudtunk elérni 75 ezer négyzetméternyi irodai területen – fedte fel vállalati esettanulmányt tartalmazó előadásában a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján Boros Robin. A Magyar Telekom Nyrt. PKI és IT biztonsági specialistája több olyan példát is említett, amely más tevékenységekkel foglalkozó vállalatok számára is érdekes lehet, például a hűtés-fűtés területén, az épületen belüli mozgás nyomon követése, vagy a home office szabályok terén.

A 2030-as klímacélokat és az uniós keretrendszert adatok, mérés nélkül nem lehet elérni, ami a GDPR rendelet betartása után már nem akkora kihívás, miközben közös érdek a vállalati energiafelhasználás csökkentése és a környezetünk védelme – adta meg az alaphangot előadása elején Boros Robin. Megjegyezte, hogy a Magyar Telekom és az üzemeltetett ingatlanok jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés