FONTOS Eljárást javasol Magyarország ellen az Európai Bizottság a költségvetés állapota miatt
 
Előfizetői tartalom

A Wizz Air jövőjéről beszélt Váradi József

Portfolio
Az Indexnek adott interjút Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a légitársaság elmúlt 20 évéről, és jövőjével kapcsolatban. Az interjúban a vezérigazgató többek között azt is elmondta, hogy néhány éven belül nemcsak a repülőgépflottát, de munkavállalóik számát is több mint duplájára emelnék, emellett pedig a budapesti repülőtér visszavásárlására irányuló törekvésekről is elmondta véleményét.

Az interjúban Váradi szót ejtett a Wizz Air részvényeinek 2015-ös tőzsdei bevezetéséről: elmondta, hogy mivel a légi közlekedés tekintetében az európai tőkekoncentráció Londonban összpontosul, ezért lényegében nem is volt választásuk, hogy más tőzsdére (például a Budapestire) vezessék be a cég részvényeit. A Wizz Air 9 éves tőzsdei jelenlétével kapcsolatban a cégvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés