Előfizetői tartalom

Hoppá: nem várt mellékhatása lett a fogyókúrás gyógyszereknek

Portfolio
Nem várt "mellékhatása" derült ki a Wegovy és Ozempic testsúlycsökkentő gyógyszereknek: egyre több nő számol be nem várt terhességről. A szakértők azt javasolják a nőknek, hogy hatékony fogamzásgátlást alkalmazzanak, mivel ezek a gyógyszerek váratlanul növelhetik a termékenységet és terhességet eredményezhetnek - tudósított a The Guardian.

A Wegovy és az Ozempic gyógyszerek, amelyek a semaglutid hatóanyagot tartalmazzák, egyre több figyelmet kapnak a fogyás elősegítésében játszott szerepük miatt. Ezek a készítmények úgy működnek, hogy utánozzák a GLP-1 hormon hatását, ami növeli az inzulin termelést, lassítja az emésztést és csökkenti az étvágyat. Azonban ezeknek a gyógyszereknek a használata során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés