Újabb nagyvárosban zár be üzletet a Spar, az új orosz diszkontlánc költözhet a helyére
Gazdaság

Újabb nagyvárosban zár be üzletet a Spar, az új orosz diszkontlánc költözhet a helyére

Portfolio
Július közepén végleg bezár a Spar egyik boltja Szolnok belvárosában, a bezárás bejelentését követően pedig máris olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint az orosz Mere érkezik a Spar helyére – írja a Világgazdaság.

Az érintett Spar üzlet a Pelikán Bevásárlóközpont földszintjén működik még a hét végéig, Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője pedig azt mondta a lapnak, hogy a bezárás oka, hogy az érintett üzlet a jövőben nem lenne működtethető eredményesen.

A helyi Szol24 lap ezt követően olyan pletykákról számolt be, hogy lehetséges, hogy az orosz Mere diszkontlánc nyithat boltot jövő héttől a Spar helyén, a Pelikán üzemeltetője azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta ezeket az értesüléseket a Világgazdaság kérdése,

Ahogy arról néhány napja a Portfolio is beszámolt, a Mere első magyarországi boltja szintén egy bezárt Spar helyén nyílik majd meg, Káposztásmegyeren.

Az orosz Mere terjeszkedése Magyarországon összhangban van az Európában és Nyugat-Európában tapasztalható érdeklődéssel a diszkontlánc iránt. Az üzleti modell, mely a hatékonyságra és a költségminimalizálásra helyezi a hangsúlyt, vonzó lehet azoknak az országoknak, ahol a vásárlók egyre inkább az alacsony árakat keresik, anélkül hogy lemondanának a minőségről.

Címlapkép forrása: Shutterstock

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen lépéssel magára haragította Oroszország a világ egyik legerősebb katonai hatalmát: fontos szövetségest nyerhet Ukrajna
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
mobil telefon mobiltelefon