Előfizetői tartalom

Friss kutatás bizonyítja: súlyos, halálos betegséget okozhat az Omega-6 zsírsav

Portfolio
Egy új tanulmány szerint a főzőolajokban található linolsav összefüggésbe hozható az agresszív emlőrák egyik típusával - írta a Syracuse.

A Weill Cornell Medicine márciusban a Science folyóiratban megjelent kutatása kimutatta, hogy a növényi és magolajokban leggyakrabban előforduló omega-6 zsírsav, a linolsav elősegítheti a tripla negatív emlőrák növekedését. Ez az emlőrák altípus invazívabb és nagyobb a kiújulás kockázata, mint más emlőrák típusoknál. A linolsav alapvetően létfontosságú tápanyag, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés

 
Kedves Olvasónk!

A Portfolio híreinek, elemzéseinek többségét előfizetés nélkül olvashatod. Ez azért van így, mert a hirdetések jelentik szerkesztőségünk legfontosabb bevételi forrását. A célunk az, hogy ez hosszú távon is így maradjon.

Kérünk, ne használj adblockert, és olvasd tovább a Portfolio-t!