Előfizetői tartalom

A nap viccét a török külügyminiszternek sikerült elsütnie

MTI
|
Portfolio
Törökország minden nehézség ellenére előrelépést szándékozik elérni az európai uniós csatlakozási folyamatban - jelentette ki Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter kedden Ankarában a tárca dolgozói előtt tartott beszédében. A bejelentés időzítése meglehetősen érdekes, tekintve, hogy a nemrég gyakorlatilag teljhatalommal felruházott Recep Tayyip Erdogan elnök által az elmúlt években kiépített politikai rendszer miatt sok kritikát kapott az ország, épp ezért befagyasztásra kerültek a csatlakozási tárgyalások.

Kapcsolódó cikkünk2018.07.10Azonnali lírazuhanást okozott Erdogan, hogy a vejét tette meg pénzügyminiszternekA június 24-én újraválasztott török elnök, Recep Tayyip Erdogan hétfő este nevezte ki Cavusoglut ismét a külügyminisztérium élére. Erdogan hétfőn délután, a miniszterek névsorának kihirdetése előtt néhány órával tette le az államfői esküt és ezzel Törökországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés