Előfizetői tartalom

Megérkezett az NGM reakciója a brüsszeli tiltásra!

Portfolio
Azok után, hogy az Európai Bizottság szerdai közleményében bejelentette, hogy két magyar különadó ügyében is eljárást kezdeményez Magyarország ellen, megkerestük az illetékes Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy mi erről a tárca állásfoglalása. Ezek szerint a kormány kivár, azonban a Fidesz reakciója alapján körvonalazódik a lehetséges kormányzati válasz.

Kérdéseinkre az alábbi rövid választ kaptuk az NGM-től:A kormány egyelőre csak az Európai Bizottság közleményéből értesült a döntésről. A kabinet a Bizottság határozatának megérkezését követően alakítja ki álláspontját.A Bizottság döntéséről itt írtunk részletesen:Kapcsolódó cikkünk2015.07.15Két magyar adót tiltott be Brüsszel!Arról pedig itt írtunk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés