Előfizetői tartalom

Állami segítségre szorulnak az önkormányzatok a hiteleik miatt

MTI
|
Portfolio
Az államnak a visszavett feladatokkal együtt szerepet kellene vállalnia azoknak az önkormányzati hiteleknek a visszatörlesztésében is, amelyek ezen feladatellátásokhoz kapcsolódtak - jelentette ki Szekeres Antal, a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) Jegyzői Kollégiumának elnöke, Debrecen jegyzője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kapcsolódó cikkünk2012.10.11Átveszi az állam az önkormányzati folyószámlahitelek egy részét?A jegyző hangsúlyozta: az önkormányzatok felelősen gazdálkodtak, de hitelek nélkül nem tudtak működni, fejleszteni, ezért közös megoldást kell találni a decemberben lejáró, 360 önkormányzatot érintő, 100 milliárd forint értékű likvid hitelek rendezésére, és a kétezer önkormányzatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés