Előfizetői tartalom

Bekeményíthet az EU, csúszhatnak az IMF-tárgyalások

Portfolio
Habár a kormány részéről sorra hangzanak el optimista nyilatkozatok a nemzetközi szervezetekkel folytatott tárgyalások megkezdéséről és azok kimeneteléről, nem minden elemző értékeli ennyire kedvezően a helyzetet. A Citibank elemzője friss kommentárjában arra figyelmeztet, hogy - a most hangoztatott március végi, április elejei időpontnál - még később indulhatnak el a hivatalos tárgyalások.

Az előttünk álló napok több piacmozgató belföldi hírrel is szolgálhatnak, miután az Európai Bizottság gyors véleményt ígért a magyar kormány pénteken elküldött válaszlevelére a kifogásolt törvények ügyében - kezdi kommentárját Gárgyán Eszter. A közgazdász úgy véli, hogy néhány kérdésben, amelyek esetében nem engedett a kormány a brüsszeli elvárásnak, további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés