Előfizetői tartalom

Berlusconi a koalíció felmondására szólította fel a Ligát

MTI
Diktatúra veszélyére figyelmeztetett Olaszországban Silvio Berlusconi, az ellenzéki Hajrá Olaszország (FI) jobbközép párt vezetője hétfői sajtóértesülések szerint. Berlusconui felszólította Matteo Salvini miniszterelnök-helyettest, a bevándorlásellenes Liga kormánypárt vezetőjét, hogy mondja fel a koalíciót az Öt Csillag Mozgalommal (M5S).

A szabadság hiányának légkörét érzem, egy nem liberális demokráciában vagyunk, ami a diktatúra előfutára- hangsúlyozta Berlusconi egy Rómában tartott rendezvényen a Hajrá Olaszország hívei előtt. A 82 éves milánói politikus hangsúlyozta: a demokrácia erőpsítése érdekében még mindig aktív politikai szerepet vállal azóta, hogy 1994-ben Olaszországot megmentette a baloldali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés