Előfizetői tartalom

Demján: kínlódás vár ránk

Portfolio
Európa most időt nyert a vasárnapi görög választásokkal ahhoz, hogy a nagyobb problémákkal tudjon foglalkozni - vélekedett előadásában H.E. Richard T. McCormack amerikai nagykövet, aki Demján Sándor meghívására érkezett Budapestre és tartott előadást a KAVOSZ gazdasági fórumán a Magyar Tudományos Akadémián. A Bank of America Merrill Lynch volt alelnöke a válságból való kilábalás példájaként többször is a balti államokat említette. Ezt megelőzően Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke hangsúlyozta, hogy csak akkor lehet egy gazdaság versenyképes, ha az emberek dolgoznak, a nehéz munkát is el kell végezni. Semmit nem ér az a GDP-növekedés, ami úgy következik be, hogy az ország felvesz hitelt és azt jóléti kiadásokra költi - vélekedett az üzletember.

Demján: Dolgozni kell A világon nincs válság, a világ kétharmada népességben és konjunktúrában emelkedik - kezdte Demján Sándor előadását, és egyúttal megköszönte H.E. Richard T. McCormack amerikai nagykövetnek, hogy elfogadta meghívását. A VOSZ ügyvezető elnöke szerint a válság oka a globalizáció. A tőkeáramláson keresztül emelt fel szegény területeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés