Előfizetői tartalom

Exkluzív! Uniós főtárgyaló: Még elkerülhetjük a rendezetlen Brexitet, ha ezeket a kérdéseket gyorsan megoldjuk

Michel Barnier
Az elmúlt hetekben felpörögtek az események Brexit-ügyben, mivel a brit kormány végre előállt a kilépési tervével, de ezt múlt héten az Európai Bizottság visszadobta és a megállapodás nélküli kilépés lehetséges következményeire figyelmeztetett. Ennek a forgatókönyvnek az esélye egyébként még a brit külügyminiszter szerint is napról napra nő. Az alábbiakban Michel Barniernek, az Európai Bizottság Egyesült Királysággal folytatott tárgyalásokért felelős főtárgyalójának vélemény cikkét tesszük közzé, amely egyszerre jelenik meg a Portfolio magyar és angol oldalán.

"Az Egyesült Királyság 2019. március 29-én ki fog kilépni az Európai Unióból. Noha sajnálatosnak tartjuk az Egyesült Királyság kilépését, tiszteletben tartjuk szuverén döntését. Feladatunk most az, hogy megszervezzük az Egyesült Királyság kiválását az EU intézményeiből és politikáiból. Egyidejűleg a jövőbe is kell tekintenünk. A brexit után az EU - 440 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés