Előfizetői tartalom

Feltámadt a korrupcióba keveredett elnökjelölt - egyre izgalmasabb a francia elnökválasztás

MTI
|
Portfolio
A két hónap múlva esedékes francia elnökválasztás jelöltjeinek esélyeit mérő két friss felmérés is azt jelezte péntek délután, hogy a családja állítólagos fiktív parlamenti állásai miatt botrányba keveredett és két hét alatt a favorit helyről a harmadik helyre csúszott Francois Fillon konzervatív jelölt mostanra felzárkózott a centrista Emmanuel Macron mellé a második helyre az első fordulóban.

Az első helyen továbbra is Marine Le Pen áll, de Marcon és Fillon is legyőzné a radikális jobboldali Nemzeti Front elnökét a második fordulóban, ha most tartanák az elnökválasztást. (A második fordulóban már csak két jelölt mérkőzik meg, az egyik szinte biztosan Marine Le Pen lesz.) Az Ifop közvélemény-kutató intézetnek február 14. és 17. között 1399 francia választópolgár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés