FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Figyelmeztettek az oroszok: Lengyelország megtorló csapás célpontjává válhat

MTI
Az orosz fegyveres erők szoros figyelemmel kísérik az Egyesült Államok arra irányuló terveit, hogy növelje katonai jelenlétét Lengyelországban, és biztosítani fogják, hogy az amerikai lépések ne jelentsenek kockázatot az orosz nemzetbiztonságra - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön újságíróknak.

Donald Trump amerikai elnök aznap közölte, hogy Varsó kérésére, az orosz agresszió lehetőségével kapcsolatos aggályok miatt újabb ezer amerikai katonát vezényel, és felderítő drónokat telepíttet Lengyelországba. Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes Oroszország aggodalmát fejezte ki "a katonai feszültség fokozása miatt" a NATO keleti szárnyán. Szavai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés