Előfizetői tartalom

Kriptopénzes luxushotellel mentenék meg Venezuelát

MTI
Az önmagát "hétcsillagos" szállodaként reklámozó caracasi Humboldt hotel a súlyos pénzügyi és politikai válságban lévő Venezuelában az első olyan szálloda, amelynek szolgáltatásaiért a vendégeknek az ország petro nevű kriptovalutájával kell fizetniük - erről Nicolás Maduro venezuelai elnök beszélt a felújított szálloda megnyitási ceremóniáján.

Az egyébként hiperinflációval és pénzromlással küzdő dél-amerikai országnak az elnöke tavaly decemberben jelentette be, hogy a Humboldt lesz az első hétcsillagos létesítmény Venezuelában.Az általunk nyitott hoteleknek, illetve az ország összes szállodájának is természetesen van engedélye arra, hogy a fizetséget konvertibilis (átváltható) valutában fogadják el, de ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés