Előfizetői tartalom

Lázár János: nem lesz választási költségvetés

Portfolio
Nem lesz választási költségvetés 2018-ban, de vesztes minisztériumok sem lesznek - mondta a Világgazdaságnak Lázár János. A miniszter szerint meg fogják nyirbálni a közműszolgáltatók "hatalmát", gyorsabban és jobban kell dolgozniuk kevesebb pénzért. A GDP-arányos államadósság jövőre 72%-ra csökkenhet. "A magyar cégek támogatása Brüsszelnek korrupciós kockázat, a Fidesznek a legfontosabb politikai cél."

A Miniszterelnökséget vezető miniszter az alábbiakról beszélt a gazdasági napilapnak adott interjújában:A Versenyképességi Tanács hatpontos javaslatot tett a múlt héten, ezekből egy tartozik a Miniszterelnökséghez: lépéseket tesznek az ipari és mezőgazdasági beruházásoknál az építési szabályok egyszerűsítésére, a bürokrácia csökkentésére. A kormány által tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés