Előfizetői tartalom

Leállt az osztrák vasúti közlekedés

MTI
Az osztrák vasúttársaság tájékoztatása szerint hétfőn 12 és 14 óra között egy szakszervezet figyelmeztető sztrájkja miatt várhatóan nem közlekednek a vonatok Ausztriában - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint a szomszédos országokból érkező vonatok a határállomáson várakozhatnak, így várhatóan szünetelni fog a határokon átnyúló vasúti forgalom.

Az utasok Ausztriába, illetve Ausztrián át irányuló, valamint visszaútra szóló, előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A Magyarországon váltott jegyeket, és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríti, vagy más időpontra érvényesíti a MÁV-START. A jegyek visszatérítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés