Előfizetői tartalom

Március után munkavállalási engedély kell Nagy-Britanniába?

MTI
A brit belügyminisztérium illetékese szerint, ha nem sikerül megállapodásra jutni az EU-val a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, akkor már jövőre, a brit kilépés márciusra várható időpontja után új szabályok lépnének életbe az akkor újonnan, letelepedési és munkavállalási szándékkal Nagy-Britanniába érkező EU-állampolgárok bevándorlásának engedélyezésére.

Caroline Nokes, a belügyi tárca bevándorlási ügyekért felelős államtitkára a londoni alsóház belügyi bizottságának kedd esti meghallgatásán kijelentette: megállapodás nélküli Brexit esetén a munkáltatóknakalaposan ellenőrizniük kell azoknak az EU-állampolgároknak a nagy-britanniai munkavállalási jogosultságát, akik március végéig még nincsenek itt. A brit belügyminisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés