Előfizetői tartalom

Megint sikerült magunkra vonnunk a világ figyelmét

Portfolio
A nemzetközi piacokon zajló viszonylag csendes kereskedésben nagy visszhangot kaptak külföldön a magyar állampapíraukciók eredményei. A Businessinsider írása a mai hároméves kötvényaukciót hozza fel példaként egy igazi "besült" kibocsátásra, míg a CNBC gazdasági hírcsatorna címlapján számol be a csalódást keltő adatokról.

Senki sem jön izgalomba a 10 éves olasz kötvényaukciótól, ahol 6,8%-os hozam mellett keltek el a papírok, de legalább elkeltek - kezdi bejegyzését a Businessinsider.com, amely megemlékezik a mai magyar kötvényaukciókról is, kiemelve a hároméves állampapírok kibocsátását. A hároméves kötvényaukció nem járt sikerrel, mert a kibocsátó az összes ajánlatot visszautasította....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés