Előfizetői tartalom

Mégsem készül ámokfutásra Olaszország? Szinte lehetetlen kiigazodni a helyzeten

Portfolio
Át fogja lépni az olasz költségvetési hiány a 3%-ot. Közel lesz hozzá, de nem fogja meghaladni a 3%-os EU-s deficitplafont. Az olasz kormány nem a hitelminősítők, hanem az emberek érdekeit nézi. Az emberek érdekeit nézzük, de nem tudunk egyszerre minden választási ígéretet betartani. Ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatok láttak napvilágot az elmúlt napokban olasz politikai vezetők részéről, ezek alapján pedig ember legyen a talpán, aki átlátja, hogy milyen számok és intézkedések szerepelnek majd a néhány héten belül nyilvánosságra hozandó 2019-es költségvetési tervben.

Budapest Economic Forum 2018 Az eurózónára leselkedő veszélyek és Európa gazdasági kilátásai is szóba kerülnek a Budapest Economic Forum-on. Információ és jelentkezés Luigi Di Maio olasz miniszterelnök-helyettes egy olasz újságnak adott múlt heti interjújában elmondta, hogy az olasz államháztartási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés