Megvan, ki lesz Trump új gazdasági főtanácsadója

2018. március 14. 18:28    
nyomtatás
 
Larry Kudlow lesz Donald Trump elnök gazdasági tanácsadója - állítja a CNBC. A hivatalos bejelentésre várhatóan holnap kerül sor.


Kudlownak a hírcsatornán saját műsora volt, a Kudlow Report. Állítólag az elnök tegnap kérte meg, hogy vállalja el a posztot.

A szakember Gary Cohn pozícióját veszi át, aki önként hagyta ott a Fehér Házat, miután Trump elnök bejelentette, hogy tarifákat vet ki az acél és alumínium importra, majd nem volt hajlandó a cégvezetőket meghallgatni a kérdésről. A tarifákat egyébként Kudlow is ellenzi. Trump állítólag erre azt mondta, hogy nem kell mindenben egyetérteniük, többféle véleményt szeretne hallani. Sok kérdésben egyébként állítólag egyezik a véleményük.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium