Előfizetői tartalom

Nagy botrány lehet Merkel húzásából - Kitiltott személlyel találkozott

MTI
Egy olyan orosz katonai vezetővel találkozott titokban kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár és Heikoo Maas külügyminiszter, akit az ukrajnai konfliktusban játszott szerepe miatt kitiltottak az egész Európai Unió területéről és teljes vagyonbefagyasztást is hoztak ellene - írja a mai Bild. A kormány egy törvényi kivétel alkalmazására hivatkozik a furcsa lépés kapcsán, ami ellenzéki politikai körökben máris kiverte a biztosítékot és az ügyből parlamenti tárgyalás is lehet.

Mit keres egy olyan orosz tábornok Berlinben, akit az ukrajnai konfliktusban játszott szerepe miatt kitiltottak az Európai Unióból - teszi fel a kérdést csütörtöki számában a Bild című német tömeglap. A lap azzal kapcsolatban ír erről, hogy kedden Angela Merkel kancellár és Heiko Maas külügyminiszter fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert és Valerij Geraszimov orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés