Előfizetői tartalom

Oscar-díj: A legnagyobb esélyesek győztek

MTI
|
Index
|
Portfolio
A ma hajnalban véget ért Oscar-gála nem hozott nagy meglepetéseket, az előzetesen felvázolt papírforma érvényesült a legfontosabb kategóriákban. A víz érintése című film négy kategóriában diadalmaskodott, ez az alkotás volt a legnagyobb díjhalmozó. Kicsit "kárpótlásos" vagy "életmű jellegű" volt az idei Oscar abból a szempontból, hogy többen sokadik jelölésüket váltották díjra, de még a legjobb színészi kategóriákban is olyanok nyertek, akiknek régóta járt az elismerés.

Tizenhárom jelölésből négyet váltott díjra A víz érintése a 90. Oscar-gálán helyi idő szerint vasárnap Los Angelesben. Guillermo del Toro fantasy filmje megkapta a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerést is. A legjobb idegen nyelvű alkotások mezőnyében, amelyben Enyedi Ildikó Testről és lélekről című műve is szerepelt, chilei győzelem született az Una...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés