Előfizetői tartalom

Össztűz zúdulhat Törökországra - Néhány órán belül jön a kritikus döntés

Portfolio
Július 24-i kamatdöntő ülésén tétlen maradt a török jegybank, részben ennek köszönhetően azóta 34%-ot zuhant a líra árfolyama, az inflációs kilátások pedig drasztikus mértékben romlottak. Ezért a mai ülésen elkerülhetetlen egy jelentős kamatemelés, máskülönben a líra és ezzel együtt Törökország újra a nemzetközi befektetők össztüze alá kerülhet, ami az eddigi tapasztalatok alapján a többi feltörekvő piaci országra is negatívan hatna. Magyar idő szerint délután 1 órakor jön a fontos döntés.

Budapest Economic Forum 2018 A feltörekvő gazdaságok piaci zavarai, illetve azok magyar vonatkozásai is szóba kerülnek a Budapest Economic Forumon. Információ és jelentkezés Az elmúlt napokban ugyan erősödni tudott a török líra az amerikai dollárral szemben, szó sincs arról, hogy az augusztus eleji árfolyamválsághoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés