Előfizetői tartalom

Pillanatok alatt nagy pofont kapott az EU-tól May és a brit képviselők többsége

Portfolio
Pillanatokkal azután, hogy a brit parlament alsóházának többsége megszavazta azt a módosító indítványt, hogy le kell cserélni az északír-ír tartalékmegállapodást a Brexit-megállapodásban, azt üzente az EU elnökének, Donald Tusknak, a szóvivője, hogy az (és az egész Brexit-megállapodás) nem tárgyalható újra. Ugyanezt a határozott üzenetet küldte közleményben az ír kormány és a francia elnöki palota is.

Kapcsolódó cikkünk2019.01.29A Brexit újratárgyalását akarják a britek, az EU máris beintettAz európai állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnöke, Donald Tusk, tehát lényegében pillanatok alatt "kihúzta a szőnyeget" a most elfogadott brit parlamenti módosító indítvány alól, igaz már Theresa May brit kormányfő is rögtön mondta a parlamentben, hogy nem lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés