Előfizetői tartalom

Szijjártó: Matolcsy a helyén marad

Portfolio
A kormányfő bizalma láthatóan továbbra is töretlen Matolcsy György iránt. Miután a Moody's hitelminősítő a befektetésre már nem ajánlott Ba1 kategóriába sorolta le Magyarországot, Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője péntek délelőtt az Index kérdésére azt válaszolta: "A nemzetgazdasági minisztert Matolcsy Györgynek hívják, és ez a jövőben is így lesz."

A Fidesz-frakcióban ugyanakkor nem mindenki tartja ilyen stabilnak Matolcsy György pozícióját az IMF-es irányváltás után. Az Indexnek több képviselő is úgy írta le a helyzetet, hogy a frakció működésében az elmúlt két hét volt az eddigi mélypont. Az Indexnek nyilatkozó képviselők közül többen is felhívták a figyelmet arra, hogy Matolcsy mögé valójában már az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés