Előfizetői tartalom

Szokatlan ülést tartott a Fidesz

Portfolio
A korábbiakhoz képest nagyon rövid idő alatt véget ért a kormánypártok kihelyezett pénteki frakcióülése. Az origo információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök szokásos értékelő beszéde elmaradt, helyette Rogán Antal beszélt, rezsicsökkentéssel kapcsolatos számok azonban nem hangzottak el. Szombat délelőtt fél 11-kor érkezhetnek konkrétumok.

Délután 3 órakor kezdődött a Fidesz-KDNP balatonszárszói frakcióülése. Ezt megelőzően Rogán Antal tett utalásokat a harmadik rezsicsökkentésre. Egy reggeli interjúban azt mondta, hogy áprilisban a gáz ára csökkenhet, majd a többi rezsitétel csak a későbbiekben. Péntek déli tájékoztatóján pedig csak annyit tett hozzá, hogy a villamos energia és a távhő még idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés