FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Tanácstalan volt ma Amerika, alig mozdultak a tőzsdék

Portfolio
Egy erős munkaerőpiaci és egy meglepően gyenge feldolgozóipari adat befolyásolhatta volna a mai befektetői hangulatot, ám úgy tűnik, hogy az amerikai részvénypiacon a két hatás kioltotta egymást. A kereskedelmi háború vegyes hírei, illetve a Fed-döntéshozók kamatcsökkentéstől óvakodó nyilatkozatai szintén nem mozgatták meg a tőzsdézők fantáziáját, így zárásra minimális elmozdulásokat láthattunk a tőzsdeindexekben.

Az S&P500 index 0,1%-os esést könyvelhetett el ma, a Dow Jones ipari vállalatokat tömörítő részvénykosara 0,2%-ot emelkedett (főleg a Boeing 4%-os száguldásának köszönhetően), a Nasdaq 0,4%-kal került lejjebb.Kapcsolódó cikkünk2019.08.22Na erre kérjen kamatcsökkentést Donald Trump!2019.08.22Pocsék adat érkezett Amerikából2019.08.22Itt a friss jóslat: évekig eltarhat a kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés