Előfizetői tartalom

Tényleg csendben fordulatot hajtott végre a kormány? (TOP 10 sztori - 9.)

Portfolio
A menekülthelyzet idén olyannyira mindent uraló témává vált idehaza, hogy közben a kormány ennek farvizén számos kényes ügyet lezárhatott, nagyobb visszhang és politikai veszteség nélkül (több esetben is külső nyomás késztette meghátrálásra). Néhány elemző már most nagyra értékeli ezt a folyamatot, ám ezen a téren még rengeteg a tennivaló. Ebből a szempontból vízválasztó lesz a 2016-os év.

Ami elvitte a show-tA menekültügy kormányzati kezelése és kommunikálása számtalan más, a magyar gazdaság jövője szempontjából meghatározó kérdést szorított a háttérbe.És ez kapóra jött a kormánynak. Mert bár ezek az ügyek nem kaptak nagy figyelmet, pont emiatt olyan intézkedéseket tudott végrehajtani (gyakran külső kényszer hatására), amivel feladta a korábbi gazdaságpolitika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés