Előfizetői tartalom

Totális káosz szélére sodródott a világ - Dominóhatásra és krízisre figyelmeztetnek Kínában

Portfolio
Mivel Donald Trump amerikai elnök lépésről lépésre váltja be fenyegetéseit, a világgazdaság egy totális kereskedelmi háború szélére sodródott, ami alapjaiban változtathatja meg a jelenleg fennálló világrendet - írja a Kínai Kommunista Párthoz közel álló angol nyelvű napilap, a Global Times szerkesztőségi véleménycikkében. A cikk szerint ennek a háborúnak csak áldozatai lesznek, végül viszont Kína és a kínai nép teljes megújulását hozza majd magával.

Totális káosz szélére sodródott a világ? Úgy tűnik, igen.- ezekkel a szavakkal kezdődik a Global Times véleménycikke, ami borús képet fest a világról, most, hogy egy mindenre kiterjedő kereskedelmi háború veszélye napról napra, a szemünk előtt válik valósággá. Az írás szerint a nyugati országok által elindított globalizációs folyamat olyan váratlan következményekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés