Előfizetői tartalom

Trump belátta, hogy nem fog megegyezni a mexikói falról

MTI
|
Portfolio
Időpazarlás a tárgyalás a déli határon építendő falról - állapította meg Donald Trump elnök a The New York Times című lapnak adott és a lap internetes kiadásában péntekre virradóra megjelent interjújában. Az elnök hangsúlyozta: a törvényhozók nélkül is folytatja majd az amerikai-mexikói határon építendő fal tervének megvalósítását, akkor is, ha az erről szóló egyeztetések nem hoznak eredményt.

Trump a Fehér Ház ovális irodájában fogadta a lap munkatársait, és azt fejtegette, nem számít arra, hogy a két hét múlva hivatalosan is lezáruló tárgyalások eredményt hoznak, ezért maga tesz majd lépéseket a fal megépítése érdekében.A demokraták hajthatatlanok Nem lehet szó arról , hogy a képviselőház pénzt szavazzon meg az amerikai-mexikói határon építendő falra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés