Előfizetői tartalom

Új nemzetközi kollégium, saját épületek, kimagasló oktatói fizetés - Ilyen lehet az új Corvinus

Portfolio
A nemzetközi palettán jobban látható egyetemmé kíván válni a Budapesti Corvinus Egyetem a folyamatban lévő átalakulás eredményeként. Erről tartott háttérbeszélgetést Pavlik Lívia kancellár és Barta Márton stratégiai igazgató. A 2020-tól bevezetett Corvinus Ösztöndíjjal kapcsolatban megtudtuk: ennek keretében eltöltött félévek nem emésztik fel az állami ösztöndíjas félévek számát és nem vonatkozik rá a hallgatói képzési szerződés sem, ami az állami ösztöndíjasokra jelenleg érvényes.

CélokA Corvinus Egyetem megújításának célja, hogy a saját szakterületén a világ 200 legjobbja közé kerüljön - kezdte a beszélgetést Barta Márton. Vagyis a világtérképen szeretne jobban láthatóvá válni az intézmény. Másrészt azt is tapasztalják, hogy egyre nehezebb itthon tartani az egyetemi képzésekre a legjobb diákokat. Az ő lelkükért és agyukért szeretne helytállni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés