Előfizetői tartalom

Gyengülés a BÉT-en

Portfolio
Gyengülés jellemezte a mai napot a magyar részvénypiacot, a BUX index 0.4%-ot esett, s 8,805 ponton zárta a napot. A forgalom 4.7 milliárdos értékével gyengének számít. A mai nap forgalmát egy Rába óriáskötés segítette, a papír amúgy 3.4%-ot esett. A piac gyengülésében nagy szerepet játszott az OTP, amely részben piaci spekulációk miatt esett 1.2%-ot.

A Zwack 10.9%-ot vesztett értékéből, amely alapvetően a ma kifizetett osztaléka miatt esett ekkorát. A Richter 0.8, az Egis 2.9, a Humet 6.6%-ot vesztett értékéből, a ma jó eredményt publikáló Démász 0.4%-ot esett. Az Antenna szintén ma publikálta negyedéves eredményét a cég jó üzemi működéséhez, magas pénzügyi tételek járultak, a papír 3.3%-ot esett. A blue chipek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés