Előfizetői tartalom

Bűnbak a kirúgott Merrill elemző, Caruso a brókereket okolja

Portfolio
Nem fogadta nagy örömmel kirúgását a Merrill Lynch egyik igen neves elemzője, a Peter Caruso, akinek azért kellett távozna mert állítólag megosztotta egyes befektetőkkel, hogy csökkenteni készül Home Depot-ra adott eredményelőrejelzését. A kirúgott elemző szerint ő nem csinált semmi rosszat, s a brókeret okolja az ügyfelek részére való tippadással.

A Home Depot július 12-én 7.4%-ot esett, miután Caruso elemzése publikálásra került. Caruso július 11-én ebédszünetben azt mondta ügyfeleinek, hogy arra számít, a Home Depot rossz értékesítési adatokról számol be. A veterán elemző szerint, a beszélgetés során soha nem utalt arra, hogy csökkenteni fogja eredményelőrejelzését. Az elemző a Bloombergnek adott interjújában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés