Előfizetői tartalom

Holnaptól nincs 0660

Portfolio
Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Makai Bence, a Westel Rádiótelefon Kft. ügyvezető igazgatója megállapodást írt alá a társaság koncessziós szerződésének megszüntetéséről. A megállapodás értelmében 2003. június 30-án a Westel Rádiótelefon Kft. NMT 450 rendszerű mobil távközlési szolgáltatás nyújtására szóló koncessziós joga megszűnt, s ettől a naptól kezdve koncessziós szolgáltatást nem nyújthat.

Az előzetes egyeztető tárgyalások alapján a Társaság a szolgáltatás megszűnését 60 nappal megelőzően megkezdte nyilvántartott előfizetőinek értesítését, tájékoztatva őket a mobil rádiótelefon szolgáltatások további igénybevételének lehetőségeiről. A megállapodást a Westel Rádiótelefon Kft. kezdeményezte. A társaság indoklása szerint az évek során az NMT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés