Előfizetői tartalom

Hogyan alakul a személygépkocsik iránti kereslet az idén? (GKI)

Portfolio
A GKI Gazdaságkutató Rt. által negyedévente készített, a gépkocsi-piac eddigi és várható alakulásáról szóló felmérése szerint 2004 első félévében a gépkocsi-értékesítés jelentősen ingadozott. Az idei III. negyedévben várhatóan 4%-kal emelkedik majd a gépkocsik értékesítése az előző év azonos időszakához képest, a 800 vállalat megkérdezésén alapuló válaszokból kiderül, hogy a válaszadóknak mintegy 14%-a nagy valószínűséggel vásárol majd személygépkocsit az elkövetkezendő 12 hónapban.

Az idei eddigi folyamatok. A GKI adatai szerint idén az első negyedévben közel 46 ezer személygépkocsit értékesítettek, ami 3 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakától. A második negyedévben javulás következett be, 2003 második negyedévéhez képest 8%-kal nőtt az értékesített új személygépkocsik száma és megközelítette az 58 ezret. Az első félévben összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés