Előfizetői tartalom

Lázban Amerika - Kerrynek áll a zászló? Holnap hajnalban kiderül (2.)

Portfolio
A republikánus George W. Bush vagy a demokrata John F. Kerry? Ma ez a legfontosabb kérdés az Egyesült Államok és az egész világ számára, a lakosság pedig - talán a jól szervezett kampányok, talán a személyes meggyőződés vagy szimpátia alapján - rendkívül megosztott. Az utolsó urnák Alaszkában ottani idő szerint éjfélkor zárnak, így a jelenleg már csak 5 órás időeltolódás miatt az első véglegesnek tekinthető, magas feldolgozottságú (az egész országot lefedő) adatok holnap hajnali 5 órától várhatók.

Annyi biztos, hogy még bármi lehet.... A legfrissebb közvéleménykutatások alapján kilenc államban teljesen megjósolhatatlan az elnökválasztás végeredménye, kettőben pedig még van esély meglepetésre. Nem véletlen, hogy az elnök és kihívójának harca az elmúlt időszakban már csak a közvéleménykutatások által egyelőre még ingadozónak látszó államok szavazóinak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés