Előfizetői tartalom

Biden a már leadott szavazatokban messze veri Trumpot - mire lesz ez elég?

Portfolio
Két fontos csatatér-államban is vezet Joe Biden Doland Trump előtt: Floridában hibahatáron belül van az előnye, Pennsylvaniában azonban már jelentős a demokrata előny. A CNN friss felméréséből az is kiderül, hogy a már leadott leválszavazatok között nagyon nagy Biden előnye, de azok között, akik csak most fognak szavazni, Trump vezet - és Trump szavazói egyben lelkesebbek is.

Két nagyon fontos államból közölt friss felméréseket a CNN: a 29 elektort adó Floridából és a 20 elektort küldő Pennsylvaniából. A két csatatér-állam fontos szerepet játszik az elnökválasztási versenyben, ahogy reggeli cikkünkben részletesen megírtuk. Floridában Biden előnye 4%-pont Trumppal szemben - előbbi 50%-os támogatottsággal bír, Trumpra a szavazók 46%-a szavazna....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés