amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
Globál

Amerikai elnökválasztás: megismétli Trump a 2016-os nagy fordítást?

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök lemaradása Joe Biden demokrata jelölthöz képest továbbra is fennáll, de az elmúlt héten már sikerült 1-2%-pontot lefaragnia belőle, és két csatatér-államban, Ohióban és Georgiában a felmérések szerint sikerült fordítania. Kevesebb mint egy hét van hátra, így az elnöknek legalább akkora hajrát kéne futnia az utolsó napokban, mint 2016-ban, amikor szinténa  hajrában tudta megfordítani a versenyt. Az amerikai elnökválasztással kapcsolatos legfrissebb hírek egy cikkben.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Amerikai elnökválasztás: Trump átvette a vezetést egy újabb fontos államban, ahol eddig végig Biden

Donald Trump republikánus elnök átvette a vezetést Joe Biden demokrata jelölt előtt Floridában. Az állam kulcsfontosságú az elnökválasztás kimenetele szempontjából.

Tovább a cikkhez

A dollár is beleremeghet Trump és Biden öldöklő küzdelmébe

Napokon belül kiderülhet, ki lesz az Egyesült Államok elnöke a következő négy évben, Joe Biden és Donald Trump küzdelme pedig a devizapiacra is hatással lehet. Az elemzők többsége a dollár gyengülésére számít az elnökválasztástól függetlenül, viszont, ha szoros lesz a voksolás eredménye, az megkavarhatja a piacot.

Tovább a cikkhez

Tovább esik a forint, innen már csak egy ugrás a történelmi mélypont

Továbbra is 365 felett jár a forint az euróval szemben, ezzel karnyújtásnyira van történelmi mélypontjától a magyar deviza. Közben a nemzetközi piaci hangulat romlik a koronavírus-járvány terjedése és a közelgő amerikai elnökválasztás kockázatai miatt.

Tovább a cikkhez

Amerikai elnökválasztás: megismétli Trump a 2016-os nagy fordítást?

Ha az országos választási térképre nézünk, akkor azt látjuk, hogy Joe Biden vezet a legtöbb népes tagállamban - ez alól Texas a kivétel, de ott is csökkent a különbség a felek között. A legfontosabb államok Florida, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Ohio, Georgia, Arizona - a legtöbben még bőven nem lefutott a meccs.

trump biden 2020 usa térkép

Címlapkép: Getty Images

Romlik a hangulat, történelmi mélypontja közelében toporog a forint

Továbbra is 365 felett jár a forint az euróval szemben, ezzel karnyújtásnyira van történelmi mélypontjától a magyar deviza. Közben a nemzetközi piaci hangulat romlik a koronavírus-járvány terjedése és a közelgő amerikai elnökválasztás kockázatai miatt.

Tovább a cikkhez

Amerikai elnökválasztás: hackerek foglalták el Trump kampányoldalát

Hackerek támadták meg Donald Trump elnök választási kampányoldalát; 30 percig átvették a felület felett az uralmat és Monerót próbáltak gyűjteni – írja a New York Times.

Tovább a cikkhez

A távozó nagykövet szerint nem lehetne ennél jobb az amerikai-magyar viszony

Nem is lehetne jobb Magyarország és az Egyesült Államok viszonya - mondta a pénteken távozó budapesti amerikai nagykövet a Magyar Nemzetnek.

Tovább a cikkhez

Elképesztő csaták és fölényes győzelmek az amerikai elnökválasztásokon – Mit üzen a múlt Trumpnak és

Szoros csatáknak és fölényes győzelmeknek sem voltunk híján az amerikai elnökválasztások történetében, csak az utóbbi tíz választás során többször előfordult, hogy nem az nyerte el az elnöki széket, akire a legtöbb amerikai szavazott. A küzdelem jelentős része a csatatér államokban dől el, de hogy áll ehhez képest most Donald Trump és John Biden, és vajon támpontot adnak-e a múlt eredményei a mostani elnökválasztás kimeneteléhez?

Tovább a cikkhez
bull
empty safe
anthonyfauci
vaccine
dax
metalcard02
forint pénz getty stock
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Olvass a grafikonban és lovagold meg a trendet!
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
jarmuipar 2020 koronaviros