FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Eddig a katasztrófára figyelmeztetett kétségbeesetten, most már a káosztól is tart az autóipar

Portfolio
Az autóipar meghatározó szereplői és érdekképviseletei sorra figyelmeztették az Egyesült Királyság és az Európai Unió döntéshozóit arra az elmúlt hónapokban, hogy a megállapodás nélküli Brexit valóságos katasztrófához vezethet a szektorban. A Jaguar Land Rover legfrissebb jelzése szerint viszont még abban az esetben is káosz alakulhat ki a határokon, hogyha a tárgyaló feleknek sikerül tető alá hozniuk az egyezséget.

A legfrissebb híradások szerint az intenzív tárgyalásoknak köszönhetően egyre közelebb kerül az Egyesült Királyság és az Európai Unió ahhoz, hogy egy mindkét fél számára egyaránt elfogadható szabadkereskedelmi megállapodás születhessen. Amennyiben tényleg sikerül a feleknek közös nevezőre jutniuk, azzal elkerülhetővé válna a legrosszabb forgatókönyv, vagyis a britek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés