Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás: Trumpnak kedvezhet a jó GDP-adat

Portfolio
Joe Biden ismét vezet Floridában és Georgiában, így a csatatér-államok többségét ő húzhatja be a felmérések szerint. Már több mint 70 millió amerikai leadta a voksát, a leadott leválszavazatok eredménye sok tagállamban csak pár nappal később derül ki. Ma közölték a friss GDP-adatot is, amely szerint 33% felett nőtt évesített negyedéves alapon a gazdaság, ez mindenképp kedvező Trump számára, aki Twitteren le is csapta a magaslabdát. Úgy néz ki, rendkívül izgalmas választás elé nézünk - kövesd velünk az eseményeket. Cikkünk a legfrissebb hírekkel folyamatosan frissül.

2020. október 29. 18:50 Megosztás Amerikai elnökválasztás: Biden visszavett két fontos államot, Trump nehéz helyzetben Alighogy Donald Trump visszaszerezte a vezetést a felmérések szerint Floridában, egy nap múlva már ismét Biden vezet a kulcsfontosságú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés